Робин Худ: Почетоци

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Робин Худ: Почетоци

Во новата верзија на Робин Худ се работи за почетоците на познатиот крадец и открива детали како Робин почнал да се бори против законот, за малиот човек.

Оригинален наслов: Robin Hood
Почеток на филмот: 29.11.2018
Траење на филмот: 104 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Авантура, Акција
Глумци: Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan, Eve Hewson, Tim Minchin
Режија: Otto Bathurst
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Како млад човек полн со идеали, заминува во крстоносните војни, каде доживува разочарување, но станува искусен војник. По враќањето назад, го онерасположува состојбата на неговата земја, која западнала во корупција, на која ќе мора да се спротивстави. Заедно со неговиот заповедник(Џејми Фокс) креваат бунт против корумпираниот крал. Во оваа возбудлива акциона авантура преполна со експлозии, луди боречки сцени како и безвременски романтични сцени.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

inkubzz, 13.12.2018

Срање

Тешко