Почеток на притаено зло: Ракун Сити

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Почеток на притаено зло: Ракун Сити

Оригинален наслов: Resident Evil: Welcome to Raccoon City
Почеток на филмот: 02.12.2021
Земја / година: CAN, DEU, USA/2021
Жанр: Акција, Хорор
Глумци: Kaya Scodelario, Robbie Amell, Hannah John-Kamen, Avan Jogia, Neal McDonough
Режија: Johannes Roberts
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Преживеаните се борат да ја откријат вистината зад Umbrella Корпорацијата додека се борат со крвопијни зомбиња во пустелијата Raccoon City.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.