Реплики

Реплики

Еден научник се опседнува со идеата, да си ги врати членовите на неговото семејство, кои се загинати во сообраќајна незгода.

Оригинален наслов: Replicas
Почеток на филмот: 14.03.2019
Земја / година: CHN, PRI, USA, GBR/2018
Жанр: Криминалистички, Мистерија, Научна фантастика
Глумци: Keanu Reeves, Alice Eve, Emily Alyn Lind
Режија: Jeffrey Nachmanoff
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Познатиот невролог Вилијам Фостер, чија сопруга и трите деца загинуваат во сообраќајна несреќа, целосно очаен, со помош на неговиот најдобар пријател и колега научник Ед Витл, одлучуваат да се впуштат во ризичен експеримент - да ги реплицираат нивните тела. Ништо не ги спречува да го сторат тоа, дури и ако мора да одат против целата владина лабораторија, полицијата и законите на физиката.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.