Реџеп Иведик

Реџеп Иведик

Нашиот херој, Реџеп Иведик, седи дома гледа телевизија, кога поштарот му носи покана за годишниот фестивал на сушени зрна во провинцијата Конија. Возбуден од вестите, Реџеп го убедува неговиот најдобар другар да дојде со него, но во мискомуникација со туристичката агенција, добиваат авионски билети за Кенија, Африка, наместо Конија, Турција.

Оригинален наслов: Recep Ivedik 6
Почеток на филмот: 26.12.2019
Земја / година: TUR/2019
Жанр: Комедија
Глумци: Şahan Gökbakar, Nurullah Çelebi, Somer Karvan
Режија: Togan Gökbakar
Дистрибутер: Kinostar Filmverleih GmbH
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Откако пристигнуваат во Кенија и почнуваат со сафари турата, двајцата трапави другари се губат во саваната и се наоѓаат меѓу две ривалски племиња. Многу авантури го очекуваат Реџеп во оваанепозната и егзотична земја, кој ќе проба се и сешто да се врати дома, а често без успех и со комични резултати.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.