Зајачка Академија: Невозможна Мисија- Јајца

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Зајачка Академија: Невозможна Мисија- Јајца

Оригинален наслов: Die Häschenschule - Der große Eierklau
Почеток на филмот: 13.04.2023
Земја / година: DEU/2022
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Семеен
Глумци: Noah Levi, Senta Berger, Friedrich von Thun
Режија: Ute von Münchow-Pohl
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 2D

Содржина

Училиштето за зајаци е на штрек: Подмолниот градски зајак Лео сака да го уништи Велигден еднаш засекогаш. Во договор со лисиците, тој планира да ги уништи сите велигденски јајца. Ќе успеат ли Велигденските зајачици Макс, Еми и нивните пријатели да го спречат? Со помош на нивната мудра учителка, госпоѓа Хермиона, нашите херои мора да научат да совладаат мистериозна борбена техника и да научат што значи да се верува некому - дури и на лисицата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.