Ромео и Јулија, Бољшој, 2020

Ромео и Јулија, Бољшој, 2020

Музика: Прокофиев
Кореографија: Ратмански
Недела, 29 Март 2020 година во 16:00ч
Времетраење: 185 минути

Оригинален наслов: Romeo und Julia (Ballett), Moskau Bolschoi, 2020
Почеток на филмот: 29.03.2020
Траење на филмот: 185 Минути
Земја / година: RUS/2020
Жанр: Балет
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Балетот „Бољшој“ ја игра најпопуларната и најтрагична љубовна приказна, на познатата музика од Прокофиев.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.