Рајмонда, Бољшој, 2019

Рајмонда, Бољшој, 2019

Музика: Глазунов
Кореографија: Глигорович
Недела, 27 октомври 2019 година во 16:00ч
Времетраење: 180 минути

Оригинален наслов: Raymonda (Ballett), Moskau Bolschoi, 2019
Почеток на филмот: 27.10.2019
Траење на филмот: 180 Минути
Земја / година: RUS/2019
Жанр: Балет, Пренос во живо
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Напишана при крајот на 19-от век во Царска Русија, „Рајмонда“ и понатаму е безвременски балет кој е израз на целосната убавина на класичниот танц.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.