Преекспонирано

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Преекспонирано

Оригинален наслов: Things unsaid
Почеток на филмот: 27.04.2023
Траење на филмот: 97 Минути
Земја / година: MKD, SRB/2022
Жанр: Драма
Глумци: Kamka Tocinovski, Blagoj Veselinov, Sara Klimoska, Marjan Naumov, Andrej Bartling, Vesna Gjorseska Kocevska
Режија: Eleonora Veninova
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Проблематична тинејџерка ја нарушува кревката рамнотежа на брачна двојка откако доаѓа кај нив на гости на неколку дена.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.