Сопственик

Сопственик

Тасја Вос работи како коропоративен агент и користи технологија за имплантација во мозокот со цел да совлада и управува со телото на друг човек, кој потоа би го натерала да изврши убиство кое нејзината компанија би го посакала.

Оригинален наслов: Possessor
Почеток на филмот: 15.04.2021
Траење на филмот: 103 Минути
Земја / година: CAN/2021
Жанр: Хорор, Научна фантастика, Трилер
Глумци: Andrea Riseborough, Christopher Abbott, Jennifer Jason Leigh
Режија: Brandon Cronenberg
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Иако може да се каже дека таа има посебна дарба за оваа работа, работната околина на Тасја и остава длабоки последици во нејзиниот живот. Како нејзината ментална состојба ќе се влошува, така проблемите ќе стануваат поголеми, што ќе доведе до еден момент Тасја да се најде заробена во умот на еден човек.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.