Poker Face

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Poker Face

Оригинален наслов: Poker Face
Почеток на филмот: 01.12.2022
Траење на филмот: 120 Минути
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Криминалистички
Глумци: Russell Crowe, Liam Hemsworth, RZA, Brooke Satchwell, Aden Young, Steve Bastoni, Daniel Macpherson, Paul Tassone, Elsa Pataky, Jack Thompson
Режија: Russell Crowe
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Милијардер од областа на технологијата приредува покер партија меѓу пријатели, но вечерта зема друг замав кога стари тајни излегуваат на површина...

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.