Не си играј со оган

Не си играј со оган

Кога надзорникот од пожарната бригада и неговиот елитен тим на искусни пожарникари се обидуваат да спасат 3 деца од шумски пожар, тие сфаќаат дека ниеден тренинг не ги подготвил за најтешката работа до сега - чување деца. Не успеваат да ги најдат родителите на децата, па така нивните животи, нивните работни места па дури и целата пожарникарска станица се превртуваат наопаку кога ќе научат дека децата, слично како и пожарите, се диви и непредвидливи.

Оригинален наслов: Playing with Fire
Почеток на филмот: 30.01.2020
Земја / година: USA/2019
Жанр: Комедија
Глумци: John Cena, Judy Greer, Brianna Hildebrand, John Leguizamo, Keegan-Michael Key
Режија: Andy Fickman
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога надзорникот од пожарната бригада и неговиот елитен тим на искусни пожарникари се обидуваат да спасат 3 деца од шумски пожар, тие сфаќаат дека ниеден тренинг не ги подготвил за најтешката работа до сега - чување деца. Не успеваат да ги најдат родителите на децата, па така нивните животи, нивните работни места па дури и целата пожарникарска станица се превртуваат наопаку кога ќе научат дека децата, слично како и пожарите, се диви и непредвидливи.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.