Зајакот Петре бегалче

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Зајакот Петре бегалче

Во вториот дел на Зајакот Петре, милиот одметник е повторно назад. Беа, Томас и зајците си имаат создадено мало семејство, и иако се труди, Петре сепак не може да се ослободи од репутацијата на немирко.

Оригинален наслов: Peter Rabbit 2: The Runaway
Почеток на филмот: 01.07.2021
Земја / година: AUS, USA/2020
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија, Авантура
Глумци: James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Rose Byrne, Domhnall Gleeson
Режија: Will Gluck
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во вториот дел на Зајакот Петре, милиот одметник е повторно назад. Беа, Томас и зајците си имаат создадено мало семејство, и иако се труди, Петре сепак не може да се ослободи од репутацијата на немирко. Откако ќе излезе од градината да прошета, Петре се наоѓа во свет каде неговите бељи се интересни, но кога неговото семејство ризикува сѐ да го најде, Петре мора да избере каков зајак тој ќе биде.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Денес , Вто
Утре, Сре
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.