Безопашестиот Пеле

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Безопашестиот Пеле

Шведски анимиран класик за размазената мачка која го изгубила својот опаш.

Оригинален наслов: Pelle Svanslös
Почеток на филмот: 11.02.2021
Траење на филмот: 67 Минути
Земја / година: SWE/2020
Жанр: Анимиран / цртан
Глумци: Adam Pålsson, Christopher Wagelin, Li Hagman
Режија: Christian Ryltenius
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Еден ден, неочекувана бура ќе го понесе ова безопшаесто маче на вистинска авантура во еден чуден град. Таму Пеле запознава нови другари и развива вистински пријателства. Меѓутоа, не е секогаш лесно да се биде новата мачка во градот. Немаат сите добри намери и Пеле силно посакува да се врати дома.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.