PEARL JAM DARK MATTER

PEARL JAM DARK MATTER

Оригинален наслов: Pearl Jam: Dark Matter
Почеток на филмот: 16.04.2024
Година: 2024
Жанр: Концерт
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Со посебно, глобално театарско искуство само за една вечер, љубителите на Pearl Jam ќе бидат меѓу првите што ќе ја слушнат новата плоча на бендот Dark Matter на 16 април во одредени кина низ светот со „Dark Matter in The Dark“. Презентирани со најдобрата филмска технологија, со прекрасниот и извонреден surround звук, љубителите на глобалниот кино настан ќе ја слушнат Dark Matter плочата во целост двапати, пред да биде достапна насекаде! Прво во темно кино само со музика, а потоа втор пат доживување на албумот со додадени визуелни слики на екранот за време на репродукцијата. Музичко искуство кое ќе биде различно од било кој друг настан.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.