Шепи на гневот: Легендата за Хенк

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Шепи на гневот: Легендата за Хенк

Оригинален наслов: Paws of Fury: The Legend of Hank
Почеток на филмот: 18.08.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Анимиран / цртан, Акција, Комедија
Глумци: Michelle Yeoh, Samuel L. Jackson, Michael Cera, Ricky Gervais, Mel Brooks, Djimon Hounsou
Режија: Mark Koetsier, Rob Minkoff, Chris Bailey
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Слаткото куче Хенк, има големи соништа. Тој посакува да стане самураи и тргнува на пат да си го оствари својот сон.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.