Патролни шепи

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Патролни шепи

Оригинален наслов: Paw Patrol: The Movie
Почеток на филмот: 19.08.2021
Земја / година: CAN, USA/2021
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Семеен
Режија: Cal Brunker
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Рајдер и кученцата се повикани во Град Авантура за да го запрат градоначалникот Хамдингер од претворање на супер организираната метропола во тотален хаос.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.