Моето куче Патрик

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Моето куче Патрик

За секој тип на публика ни доаѓаа вистински британски деликатес - Патрик. Новиот кино хит ќе ве натера да ги посетите кино салите со своите најмлади, но и со пријателите и семејството.

Оригинален наслов: Patrick
Почеток на филмот: 06.09.2018
Траење на филмот: 96 Минути
Земја / година: GBR/2018
Жанр: Семеен
Глумци: Ed Skrein, Emilia Jones, Beattie Edmondson
Режија: Mandie Fletcher
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сара Френсис (Beattie Edmondson) е млада учителка чиј живот е малку хаотичен. Оно што во животот најмалку и треба е да се грижи за некој. Сепак и се допаднало или не, нејзината баба и го остава разгалениот мопс Патрик. Во почетокот, Сара на секој чекор се соочува со проблеми поврзани со Патрик, но кога тој ќе успее да и влезе под кожа, нејзиниот живот ќе почне да се движи во друга насока.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.