Париз: Љубовна приказна

Париз: Љубовна приказна

Оригинален наслов: Les Olympiades, Paris 13e
Почеток на филмот: 30.06.2022
Земја / година: FRA/2021
Жанр: Комедија
Глумци: Noémie Merlant, Stephen Manas, Jehnny Beth, Makita Samba, Lucie Zhang
Режија: Jacques Audiard
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Емили ја среќава Камил, која пак е затрескана во Нора, на која пак ѝ се судруваат патиштата со Амбер. 3 девојки и едно момче - тие се пријатели, понекогаш љубовници а најчесто и двете.

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.