Панкот не е мртов

Панкот не е мртов

Мирса (го игра Симонов) е остарен панкер кој се бори за секојдневниот живот во Скопје.

Оригинален наслов: Pankot ne e mrtov
Почеток на филмот: 13.09.2018
Траење на филмот: 104 Минути
Земја / година: MKD/2011
Жанр: Драма, Комедија
Глумци: Jordan Simonov, Kamka Tocinovski, Toni Mihajlovski
Режија: Vladimir Blazevski
Дистрибутер: Панк Филм
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во раните 1990-ти се распаднала неговата рок-група, која тогаш имала култен статус. Еден ден, Мирса добива понуда, заедно со неговата стара група, да свири на една прослава во Дебар. Тој се согласува и тргнува во потрага по останатите членови на групата, а во тоа му помага неговата поранешна девојка.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.