Оверлорд

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Оверлорд

Во предвечерието на денот Д, американската воена сила се наоѓа во село окупирано од германските трупи во северна Франција.

Оригинален наслов: Operation: Overlord
Почеток на филмот: 08.11.2018
Земја / година: USA/2018
Жанр: Хорор
Глумци: Wyatt Russell, Jovan Adepo, Ben Tavassoli, Pilou Asbæk, Mathilde Ollivier
Режија: Julius Avery
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во предвечерието на денот Д, американската воена сила се наоѓа во село окупирано од германските трупи во северна Франција. За време на нивното распоредување, тие се среќаваат во тајна, подземна лабораторија каде што окупаторите извршуваат потполно луди експерименти врз селаните. Со катастрофални последици ...

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.