Опенхајмер

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Опенхајмер

Оригинален наслов: Oppenheimer
Почеток на филмот: 19.07.2023
Земја / година: USA, GBR/2023
Жанр: Биографски, Драма, Историски
Глумци: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh
Режија: Christopher Nolan
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Приказната за Ј. Роберт Опенхајмер и неговата улога во развивањето на атомската бомба.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.