Операција „Мелено месо“

Операција „Мелено месо“

Оригинален наслов: Operation Mincemeat
Почеток на филмот: 12.05.2022
Траење на филмот: 128 Минути
Земја / година: USA/2021
Жанр: Драма, Воен
Глумци: Colin Firth, Matthew Macfadyen, Kelly Macdonald, Rufus Wright, Charlotte Hamblin
Режија: John Madden
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

За време на Втората Светска војна, двајца аналитичари се обидуваат да ги надмудрат германските војници со еден труп и лажни документи.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.