Напред

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Напред

Сместен во современ измислен свет, двајца браќа тинејџери тргнуваат во потрага по магија и дали таа сѐ уште постои.

Оригинален наслов: Onward
Почеток на филмот: 05.03.2020
Земја / година: USA/2020
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија, Авантура
Глумци: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer
Режија: Dan Scanlon
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Сместен во современ измислен свет, двајца браќа тинејџери тргнуваат во потрага по магија и дали таа сѐ уште постои.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.