Нотр Дам во пламен

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Нотр Дам во пламен

Оригинален наслов: Notre-Dame brûle
Почеток на филмот: 21.04.2022
Земја / година: FRA/2022
Жанр: Драма
Глумци: Samuel Labarthe, Jérémie Laheurte, Élodie Navarre, Chloé Jouannet
Режија: Jean-Jacques Annaud
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.