Северна утеха

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Северна утеха

Оригинален наслов: Northern Comfort
Почеток на филмот: 01.02.2024
Траење на филмот: 97 Минути
Земја / година: DEU, ISL, GBR/2023
Жанр: Комедија
Глумци: Lydia Leonard, Timothy Spall, Ella Rumpf
Режија: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Разновидна група луѓе со хроничен страв од летање се блокирани на зимскиот север

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.