Мечокот од Север: Семеен одмор

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мечокот од Север: Семеен одмор

Оригинален наслов: Norm of the North: Family Vacation
Почеток на филмот: 12.01.2023
Траење на филмот: 90 Минути
Земја / година: USA/2020
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија, Семеен
Глумци: Lisa Durupt, Andrew Toth, Jonathan Holmes
Режија: Anthony Bell
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Презафатен со неговите кралски должности, круната на Норм одеднаш исчезнува. Норм мора да ја пронајде но истовремено и мора да се смири со своето семејство.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.