Земја на номадите

Земја на номадите

Оригинален наслов: Nomadland
Почеток на филмот: 01.04.2021
Траење на филмот: 107 Минути
Земја / година: DEU, USA/2020
Жанр: Драма
Глумци: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, Swankie
Режија: Chloé Zhao
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Откако економијата во еден рурален град во Невада колабира, Ферн ги пакува своите работи и тргнува на пат со своето комбе за да го истражи животот надвор од конвенционалното општество како модерен номад.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.