Девојка за сѐ

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Девојка за сѐ

Оригинален наслов: No Hard Feelings
Почеток на филмот: 22.06.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Комедија
Глумци: Jennifer Lawrence, Natalie Morales, Laura Benanti, Matthew Broderick, Andrew Feldman
Режија: Gene Stupnitsky
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Доставувачка на храна е очајна за пари и ќе направи сѐ за да ги добие. Овој пат, таа ќе се пријави на оглас поставен на Крегслист од богати родители кои ќе бараат девојка за нивниот интровертен син.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.