Улица на кошмарите

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Улица на кошмарите

Оригинален наслов: Nightmare Alley
Почеток на филмот: 27.01.2022
Траење на филмот: 150 Минути
Земја / година: USA/2021
Жанр: Акција, Драма, Криминалистички
Глумци: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara
Режија: Guillermo del Toro
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во 40тите години од минатиот век, пропаднатиот Стентон Карлајл се зближува со една гатачка и нејзиниот маж магионичар на еден патувачки карневал. Користејќи го новостекнатото знаење, Карлајл го креира својот успех преку измама на богатите. Надевајќи се на голем успех од неговата следна измама, Карлајл крои план да измами опасен тајкун со помош на една мистериозна психијатарка која е можеби најопасниот противник кој некогаш го имал.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.