Ноќна смена

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ноќна смена

На тројца полицајци, кои соочени на секојдневно насилство се обидуваат да си го одржат личниот и емотивен живот, им е доделена несекојдневна задача.

Оригинален наслов: Police
Почеток на филмот: 04.02.2021
Траење на филмот: 106 Минути
Земја / година: FRA/2020
Жанр: Драма
Глумци: Omar Sy, Virginie Efira, Grégory Gadebois, Payman Maadi
Режија: Anne Fontaine
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Тие треба да одведат мигрант до аеродромот од каде тој ќе биде депортиран. Но кога дознаваат дека тој ќе биде осуден на смрт кога би се вратил во својата земја, тие се соочуваат со неподнослива етичка дилема.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.