Незаборавна пролет во заборавено село

Незаборавна пролет во заборавено село

Тивкиот, обичен живот на едно заборавено село драматично се менува кога пристигнуваат три проститутки во селското кафе.

Оригинален наслов: Pranverë e paharruar në fshatin e harruar
Почеток на филмот: 16.01.2020
Траење на филмот: 110 Минути
Земја / година: ALB, RKS, MKD/2019
Жанр: Комедија
Глумци: Luan Jahja, Ndriçim Xhepa, Romir Zalla, Adriana Matoshi, Vin Bejleri, Osman Ahmeti, Taulanta Jupi
Режија: Kushtrim Bekteshi
Дистрибутер: Manufaktura Produkcija
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Тивкиот, обичен живот на едно заборавено село драматично се менува кога пристигнуваат три проститутки во селското кафе.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.