Новите мутанти

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Новите мутанти

Пет млади мутанти кои штотуку почнуваат да ги откриваат своите моќи, се чувани во тајна установа спротивно од нивната волја. Тие ќе мора да се борат да ги зибегнат нивните минати гревови и да се спасат себеси.

Оригинален наслов: The New Mutants
Почеток на филмот: 08.10.2020
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Henry Zaga
Режија: Josh Boone
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Пет млади мутанти кои штотуку почнуваат да ги откриваат своите моќи, се чувани во тајна установа спротивно од нивната волја. Тие ќе мора да се борат да ги зибегнат нивните минати гревови и да се спасат себеси.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.