Нешто слатко

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Нешто слатко

Оригинален наслов: Nekaj sladkega
Почеток на филмот: 06.05.2023
Земја / година: SVN/2023
Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен
Глумци: Saško Kocev, Jelena Jovanova, Ula Furlan, Oriana Girotto, Ranko Babić
Режија: Tin Vodopivec
Дистрибутер: Proces K Produkcija DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

„Нешто слатко“ е збунувачка романтична комедија. Филм полн со преплети и забавна содржина. Кариерата на една организаторка на конференции е во рацете на маркетинг гуруто од Македонија, кој го пропушта летот за Љубљана. За да избегне катастрофа, го заменува со еден локален слаткар кој изгледа исто како него.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.