Нечиста крв:Грев на предците

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Нечиста крв:Грев на предците

Оригинален наслов: Nečista krv - greh predaka
Почеток на филмот: 09.09.2021
Траење на филмот: 103 Минути
Земја / година: SRB/2021
Жанр: Драма
Глумци: Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović
Режија: Milutin Petrović
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Филмот го следи Трифунм угледен српски трговец, кој се обидува да го зачува мирот со турските власти, но и да го одржи својот углед во Врање - важен турски град во близина на ослободена Србија. Додека Трифун ги подготвува своите два сина да го наследат на позиција водичи меѓу српскиот народ, турските бегови му прават проблеми.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.