Наполеон

Наполеон

Оригинален наслов: Napoleon
Почеток на филмот: 23.11.2023
Земја / година: USA, GBR/2023
Жанр: Акција, Биографски, Драма
Глумци: Vanessa Kirby, Ludivine Sagnier, Joaquin Phoenix, Ben Miles, Tahar Rahim, Ian McNeice
Режија: Ridley Scott
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.