Открив шпион

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Открив шпион

My Spy го следи Џеј Џеј, цврст оперативец на ЦИА(Дејв Баутиста) чиј ранк е поништен и се наоѓа на милост и немилост во рацете на 9-годишно девојче, Софи чија фамилија тој треба да ја набљудува тајно.

Оригинален наслов: My Spy
Почеток на филмот: 19.03.2020
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Семеен, Комедија
Глумци: Dave Bautista, Kristen Schaal, Ken Jeong
Режија: Peter Segal
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

My Spy го следи Џеј Џеј, цврст оперативец на ЦИА(Дејв Баутиста) чиј ранк е поништен и се наоѓа на милост и немилост во рацете на 9-годишно девојче, Софи чија фамилија тој треба да ја набљудува тајно. Кога Софи ги открива скриените камери во нејзиниот стан, таа го користи своето знаење за технологија за да открие каде е сместена операцијата за набљудување. Во замена за нејзиното молчење, Софи го убедува Џеј Џеј да поминува време со неа и да ја научи како да биде шпион. Покрај неговото негодување и одбивање, Џеј Џеј попушта и поминува повеќе време со Софи.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.