Молњи: Пак!

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Молњи: Пак!

Оригинален наслов: Munje: Opet!
Почеток на филмот: 02.11.2023
Земја / година: SRB/2023
Жанр: Комедија
Глумци: Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Ivana Zečević, Jelisavete Seka Sablić, Nikola Djuričko
Режија: Radivoje Andrić
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.