Мајчински инстинкт

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мајчински инстинкт

Оригинален наслов: Mothers' Instinct
Почеток на филмот: 28.03.2024
Траење на филмот: 94 Минути
Земја / година: USA/2024
Жанр: Драма, Трилер
Глумци: Jessica Chastain, Anne Hathaway, Josh Charles, Anders Danielsen Lie
Режија: Benoît Delhomme
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Алис и Селин живеат традиционален начин на живот со успешни сопрузи и синови на иста возраст. Совршената животна хармонија ненадејно се нарушува по трагична несреќа. Вината, сомнежот и паранојата се комбинираат за да ја разоткријат нивната сестринска врска.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.