Смртоносни машини

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Смртоносни машини

Познатиот режисер на "Господар прстените" и "Хобит", Питер Џексон се враќа на големото платно овој пат како сценарист, на авторска задача заедно со сопругата Фран Волш и Филип Бојенс.

Оригинален наслов: Mortal Engines
Почеток на филмот: 06.12.2018
Земја / година: USA/2018
Жанр: Научна фантастика, Авантура, Фантазија
Глумци: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Stephen Lang
Режија: Christian Rivers
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Илјадници години откако катаклизмичните настани ја избришаа нацијата каква што ја знаеме, човештвото се прилагоди на новите услови и разви нов начин на живот. Гигантските мобилни градови сега владеат со земјата во форма на смртоносни машини и господарат со помалите населени места, освојувајќи област по област.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.