Moonfall

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Moonfall

Оригинален наслов: Moonfall
Почеток на филмот: 03.02.2022
Траење на филмот: 120 Минути
Земја / година: USA/2021
Жанр: Акција, Авантура, Фантазија
Глумци: Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Donald Sutherland
Режија: Roland Emmerich
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во филмот Moonfall, мистериозна сила ја поместува Месечината од својата орбита околу Земјата и ја лансира на патека за судар со Земјата. Со неколку преостанати недели пред да се судри Месечината и да го поништи целиот живот на планетата, поранешната астронаутка на НАСА, Цо Фаулер е убедена дека таа го има решението за спас на целата планета. Проблемот е што само еден астронаут од нејзиното минато Брајан Харпер и еден луд теоретичар на заговор Кејси Хаусман ѝ веруваат. Овие тројца несекојдневни херои ќе тргнат на невозможна мисија, оставајќи ги сите сакани зад нив, само за да откријат дека Месечината не е тоа што ние мислиме дека е.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.