Патот кон месечината

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Патот кон месечината

СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ

Оригинален наслов: Moonbound
Почеток на филмот: 21.04.2022
Траење на филмот: 85 Минути
Земја / година: DEU/2021
Жанр: Анимиран / цртан, Семеен
Глумци: Дамјан Цветановски, Михаела Ангелевска, Крсто Јовановски, Александар Алексовски, Дарко Вељиќ, Емилија Гиевска, Трајанка Илиева Велиќ, Ненад Анѓелковиќ и Елизабета Зафировска.
Режија: Ali Samadi Ahadi
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 2D

Содржина

Базиран на една од најпопуларните германски книги за деца „Патувањето кон месечината на малиот Петр“ – анимацијата ни ја носи приказната за малиот Пит кој започнува магично патување кон месечината заедно со јунскиот бумбар, господинот Зумзем и Сендмен, во мисија да ја спаси својата помала сестра која е однесена од лошиот човек на Месечината.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.