Житието на Брајан

Житието на Брајан

По 40 години, филмот Житието на Брајан се враќа на големото филмско платно. Овој јубилеј го прославуваме со повторно прикажување на филмот, во ремастерирана верзија.

Оригинален наслов: Monty Python's Life of Bryan
Почеток на филмот: 18.04.2019
Траење на филмот: 94 Минути
Земја / година: GBR/1979
Жанр: Комедија
Глумци: Graham Chapman, John Cleese, Michael Palin
Режија: Terry Jones
Дистрибутер: Trafalgar Releasing
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Огорчените римјани се обидуваат да наметнат поредок во време на хаос и промени, а од другата страна во таа област има премногу месии и следбеници спремни да веруваат во нив. Брајан Коен е млад евреин, роден на истиот ден како Исус Христос и тоа во соседната куќа. Под урнебесен сплет на околности, погрешно го сметаат за месија...

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.