Невозможна Мисија: Последици

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Невозможна Мисија: Последици

Агентот Хант повторно ќе започне нова невозможна мисија , што уште еднаш ветува серија сцени што го одземаат здивот...

Оригинален наслов: Mission: Impossible - Fallout
Почеток на филмот: 26.07.2018
Траење на филмот: 148 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Авантура, Трилер
Глумци: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner
Режија: Christopher McQuarrie
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Во филмот Невозможна Мисија - Последици го затекнуваме Итан Хант(Том Круз) и неговиот тим (Алек Болдвин, Симон Пег, Винг Рејмс), заедно со некои познати сојузници (Ребека Фергусон, Мишел Монаган) во трка со времето, по што мисијата тргнува наопаку..

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.