Невозможна мисија: Одмазда прв дел

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Невозможна мисија: Одмазда прв дел

Оригинален наслов: Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
Почеток на филмот: 08.07.2023
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Авантура, Трилер
Глумци: Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby
Режија: Christopher McQuarrie
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Итан Хант и неговиот тим мора да пронајдат опасно оружје пред да падне во погрешни раце.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.