Мињони: Подемот на Гру

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мињони: Подемот на Гру

Оригинален наслов: Minions: The Rise of Gru
Почеток на филмот: 30.06.2022
Траење на филмот: 90 Минути
Земја / година: USA/2020
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија
Режија: Kyle Balda, Brad Ableson
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Во овој филм ќе ја гледаме нераскажаната приказна за едно 12-годишно момче чиј сон е да стане најголемиот негативец на сите времиња.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.