Птици преселници

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Птици преселници

Оригинален наслов: Migration
Почеток на филмот: 07.12.2023
Земја / година: FRA, USA/2023
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија, Авантура
Режија: Benjamin Renner, Guylo Homsy
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Семејство патки се обидуваат да го убедат нивниот престрог татко да одат на одмор.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.