Битката за Мидвеј

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Битката за Мидвеј

Приказната за битката кај Мидвеј, раскажана од водачите и морнарите кои се бореле во неа.

Оригинален наслов: Midway
Почеток на филмот: 07.11.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Драма
Глумци: Woody Harrelson, Luke Evans, Mandy Moore, Dennis Quaid, Nick Jonas
Режија: Roland Emmerich
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Епски спектакл за битката кај Мидвеј, главен пресврт на Пацифичкиот фронт во Втората светска војна. Битката кај Мидвеј била поморска битка во Втората светска војна помеѓу морнарицата на Јапонија и САД и се смета за решавачка битка на Пацифичката војна во однос на запирање на јапонското пробивање што започна со нападот на Перл Харбор шест месеци порано.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.