Луѓе во црно: Интернационала

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Луѓе во црно: Интернационала

"Луѓе во црно" отсекогаш ја штителе Земјата од ѓубрето на универзумот со свои агенти во секој поголем град во светот. Во оваа нова авантура тие се соочуваат со најголемата закана до сега: крт во нивната организација.

Оригинален наслов: Men in Black: International
Почеток на филмот: 13.06.2019
Траење на филмот: 115 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Комедија, Научна фантастика
Глумци: Chris Hemsworth, Rebecca Ferguson, Tessa Thompson, Liam Neeson, Emma Thompson
Режија: F. Gary Gray
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

"Луѓе во црно" отсекогаш ја штителе Земјата од ѓубрето на универзумот со свои агенти во секој поголем град во светот. Во оваа нова авантура тие се соочуваат со најголемата закана до сега: крт во нивната организација.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.