Сеќавање

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Сеќавање

Оригинален наслов: Memory
Почеток на филмот: 19.05.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Liam Neeson, Monica Bellucci, Ray Stevenson, Guy Pearce
Режија: Martin Campbell
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Платен убиец дознава дека е таргет откако одбива да заврши задача за опасна криминална организација. Римејк од белгискиот филм 'The Memory of a Killer'.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.