Мег 2: Патување во длабочините

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мег 2: Патување во длабочините

Оригинален наслов: Meg 2: The Trench
Почеток на филмот: 03.08.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Акција, Авантура, Хорор
Глумци: Jason Statham, Jing Wu, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta
Режија: Ben Wheatley
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.